image/svg+xml

using the post option on the main creator page causes a weird glitch - GC Forums

BobbyjoeX posted Jul 10, 2020

using the post option on the main creator page causes a weird glitch

not sure if anyone reported this already but here we go

so when i decided maybe i should update on the situation of my hiatus, i keep getting this weird glitch where, when i hit post, it just... does this....

Christopher admin posted Jul 11, 2020

I’ll look into it on Sunday, thanks for reporting :)

bmcarbaugh posted Jul 29, 2020

Also experiencing this. Funky workaround, but if you type your post again from within the weird glitched-out version, and then click post, it'll take you to a page of odd back-end code -- but afterwards, it will have posted.

bmcarbaugh posted Jul 29, 2020

Deleting a post also seems to not work. It opens the window asking why you're deleting the post, but the actual button doesn't do anything.

Christopher admin posted Jul 29, 2020

@BobbyjoeX @bmcarbaugh I've fixed the status posting bug. I will fix the delete post issue now.

bmcarbaugh posted Jul 29, 2020

Wow, speedy response! lol. Thanks!

Christopher admin posted Jul 29, 2020

@bmcarbaugh think I fixed the delete post part. Wanna try again?

bmcarbaugh posted Jul 29, 2020

Fixed now!

It's probably worth mentioning that the edit button for posts doesn't seem to work; it opens the window, but the "update post" button doesn't do anything. (That's why I was trying to delete a post in the first place.)

I just double checked to confirm it was still a problem about five seconds ago.

Christopher admin posted Jul 29, 2020

@bmcarbaugh this is also fixed :)